Posted on: juli 10, 2020 Posted by: admin Reacties: 0

Televisies worden met de maand beter en mooier. Wanneer je een nieuwe televisie wilt, is het van belang dat je voor jezelf een budget vaststelt. Daarnaast is het handig om verschillende tvs met elkaar te vergelijken.

De top 10 TV-toestellen van deze maand
© Commons.wikimedia.org

De Samsung Q90R

Een televisie die deze maand erg geliefd is, is de Samsung Q90r. Deze tv staat bekend om haar goede QLED. Doordat deze tv beschikt over 400 dimming zones, krijg je het gevoel alsof je naar een OLED tv kijkt. Daarnaast beschikt deze tv over veel exclusieve functies.

De LG OLED C9

Wanneer je op zoek bent naar een OLED tv, dan is de LG OLED C9 de beste optie. Deze tv heeft een prachtig contrast, een goede helderheid en geweldige kleuren. Deze tv doet zeker niet onder aan tv’s met een groter prijskaartje. Naast dat de tv geliefd is bij veel gezinnen, is het ook erg geliefd onder de gamers.

De Sony A9G-televisies

Een ander erg goede OLED televisie, is de SONY A9G. Op dit moment wordt dit model gezien als 1 van de beste op de markt. Het beeld en geluid is uitstekend. Daarnaast heeft deze televisie erg veel smart tv functies.

De Philips Oled 903

Een andere televisie die deze maand erg veel is gekocht, is de Philips OLED 903. Deze tv beschikt over Ambilight. Hierdoor is tv-ervaring intens. Ook de geluidskwaliteit is iets waar de tv in uitblinkt. De Philips OLED 903 is een tv die zeker de moeite waard is om te bekijken.

De Samsung RU7170

Wanneer je op zoek bent naar een grote televisie voor weinig geld, dan is de Samsung RU7170 echt iet voor jou. Dit model is 65-inch groot en kost +-700 euro. Daarnaast zijn er ook kleinere varianten beschikbaar voor 500 euro. De beeldkwaliteit is erg goed. Wel is de maximale helderheid een minpuntje.

De top 10 TV-toestellen van deze maan
© Pixabay.com

De Philips PFS5803

Mocht je op zoek zijn naar een goedkope tv, dan is de philips PFS5803-serie iets voor jou. De tv is zo’n 300 euro. De beeldkwaliteit is niet net zo goed als de duurdere modellen, maar is ook zeker niet slecht. Het enige nadeel van deze tv is dat hij niet erg snel is.

Samsung Q950

De Samsung Q950 is een erg bijzonder model. Dit model is namelijk een 8k-tv. Deze televisie heeft top beeldkwaliteit en beschikt dus over de nieuwste technologie. Het enige nadeel is dat het aanbod aan 8k content nog niet zo ruim is. Echter zal hier in verloop van de jaren veel verandering in komen.

De Samsung Q70R-serie

Mocht de Samsung Q950 je interesse hebben gewekt, dan vind je de Q70R-serie ook erg goed. Deze tv is namelijk de goedkopere versie van de Q950. Het verschil zit hem voornamelijk in de software en de afstandsbediening.

De LG OLED W9

Een erg innovatieve televisie is de LG OLED W9. Bij deze tv bevindt de elektronica zich namelijk niet achter de tv. Hierdoor is de televisie zelf erg dun. Deze tv is onder de gebruikers erg geliefd. Het enige nadeel is echter wel het prijskaartje.

De Sony KD-55XF9005

Een andere televisie die erg vaak gekocht is, is de Sony KD-55XF9005. Dit model beschikt over 40 zones achtergrondverlichting. Daarnaast is de bewegingsscherpte erg goed. De helderheid en kleurweergave zijn ook erg goed. De vele gebruikers van de Sony KD-55XF9005 zijn erg tevreden.

Laat een reactie achter