Posted on: juli 9, 2020 Posted by: admin Reacties: 0

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Het is dan ook niet gek dat er jaarlijks erg veel nieuwe modellen op de markt komen. Echter is het ene model meer geliefd dan de ander. Het aantal verkopen per product verschilt dan ook enorm. De variatie in verkopen wordt veroorzaakt door de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk marketing. Wel zijn er een aantal toestellen die ten opzichte van andere toestellen erg vaak verkocht zijn/worden.

De 10 bestverkochte smartphones in België
© Pixabay.com

De Huawei P30 Pro

Een mobiel toestel dat erg geliefd is onder haar gebruikers, is de Huawei P30 Pro. Dit toestel staat bekend om haar prachtige camera en lange accuduur. Daarnaast heeft het een waterdichte omhuizing en ziet het design er innovatief uit. Hetgeen dat men als minder kan ervaren, is dat de camera erg opvalt. Deze zit namelijk boven op het toestel gevestigd en trekt hier veel aandacht mee.

Samsung Galaxy S10+

Een toestel die erg vaak gekocht wordt in België, is de Samsung Galaxy S10+. Dit toestel heeft net als de Huawei P30 een erg lange accu duur. Daarnaast beschikt het over een groot scherm. Net als voorgaande modellen, beschikt de S10+ over een vingerdrukscanner. Naast de vingerscan, heeft dit toestel een glazen achterkant. De glazen achterkant wordt door de één geliefd en door de ander als minder gezien.

Google Pixel 3a XL

Een toestel dat zijn plek in de mark heeft veroverd, is de Google Pizel 3a XL. Dit toestel heeft een erg sterke software. Daarnaast doet de camera zeker niet onder aan andere smartphones. De telefoon is relatief goedkoop en behoort tot de top toestellen van dit moment.

De 10 bestverkochte smartphones in Belgi
© Pixabay.com

De OnePlus 7 Pro

De OnePlus 7 Pro is een erg mooi toestel. Het model is zo goed als randloos ontworpen. Een groot voordeel van dit toestel is dat je ook met zonlicht op het scherm, de content op het scherm goed kunt lezen. De verversingsnelheid is ook opmerkelijk. Dit model heeft namelijk een snelheid van 90 Hz. De Oneplus 7 Pro is dan ook een toestel dat erg vaak verkocht is.

Iphone 11 Pro

Een ander erg geliefd toestel in België is de iPhone 11 Pro. De iPhone 11 pro is de opvolger van de Iphone Xs. Veel mensen konden dan ook niet wachten op het moment dat dit toestel op de markt kwam. Toen het product op de markt verscheen, werd hij ook massaal gekocht. De hoofdreden waarom deze iPhone erg geliefd is, zijn de camera’s. Er zitten op dit toestel 3 camera’s waardoor dit toestel prachtige foto’s kan maken. Daarnaast heeft ook dit toestel een erg gunstige batterijduur. Zo gaat de IPhone 11 pro 4 uur langer mee dan de iPhone Xs. Een nadeel van de iPhone is dat hij erg prijzig is. Deze smartphone is niet voor iedereen te betalen.

Nieuwe merken op de markt

Het is erg opvallend dat er steeds meer telefoonmerken meedraaien in de top. De verwachtingen zijn dat dit in verloop van jaren steeds meer het geval zal worden. Naast de minder bekende merken, blijven de top merken prachtige smartphones uitbrengen. De mogelijkheden op het gebied van smartphones zijn tegenwoordig oneindig. Het is dus tegenwoordig vooral een kwestie van smaak.

Laat een reactie achter