Posted on: juli 9, 2020 Posted by: admin Reacties: 0

Autorijden is in vrijwel elk land erg populair. Om vroeger de juiste route af te leggen, moest je gebruik maken van een kaart. Dit zorgde voor gezellige, maar ook frustrerende situaties. Echter is dit tegenwoordig niet meer nodig. Zo kun je gebruik maken van een navigatiesysteem in de auto. Daarnaast kan je nu ook je telefoon gebruiken als navigator en is dit voor vele mensen een oplossing. Echter is het niet de bedoeling dat je de telefoon tijdens het rijden in de hand houdt. Om ervoor te zorgen dat je veilig rijdt, maar wel de routeplanner via de smartphone kan gebruiken, zul je gebruik moeten maken van een gadget.

Handige gadgets om je smartphone als GPS op je dashboard te bevestigen
© Pixabay.com

De smartphone houder

Een gadget die erg vaak wordt gebruikt in de auto, is een smartphonehouder. Een smartphonehouder is ideaal wanneer je je telefoon als navigatie wilt gebruiken. Een smartphonehouder bevestig je over het algemeen op het raam. Hierdoor blijft de telefoon continu op dezelfde plek. Daarnaast is de telefoon hierdoor in het gezichtsveld en zorgt dit voor een veiligere situatie. Producten die over het algemeen worden afgeraden, zijn degene waarbij je naar beneden moet kijken. Op de momenten dat je naar beneden kijkt, ben je niet meer gefocust op de weg en kan dat gevaarlijke situaties opleveren.

Een ventilatierooster telefoonhouder

Een ander erg geliefde gadget, is de variant die je op de ventilator kan plaatsen. Deze gadget is in de meeste gevallen erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn ze voor een relatief laag bedrag te verkrijgen. Wel is het van belang dat de ventilator waar je hem aan bevestigd niet te laag zit. Zoals hierboven omschreven, kan dat voor gevaarlijke situaties zorgen. Een ventilatieroosterhouder zijn erin erg veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zo heb je soorten die geschikt zijn voor een bepaald merk en heb je universele varianten.

Universele magneet telefoon ventilatiehouder

Een andere variant van de ventilatierooster telefoonhouder, is de universele magneet telefoon ventilatiehouder. Deze variant wordt als erg gebruiksvriendelijk aanschouwd. Dit omdat je de telefoon niet meer tussen de ‘kleppen’ hoeft te drukken. Wanneer je de telefoon voor de magneet houdt, trekt die de telefoon al automatisch naar zich toe. Naast dat je hem kunt gebruiken bij navigatie, maakt een telefoon ventilatiehouder het ook mogelijk om de telefoon als muziekspeler te gebruiken.

Handige gadgets om je smartphone als GPS op je dashboard te bevestige
© Pixabay.com

Antislipmat auto

Een gadget die gebruikt kan worden in de auto, is een zogeheten antislipmat. De mat bevestig je op het dashboard. Wanneer je je telefoon hierop legt, zal hij niet snel van de mat afvallen. Wanneer je dus een wat te scherpe bocht maakt, blijft de smartphone in het algemeen liggen. Doordat de antislipmat beschikbaar is in varianten met een soort bolling. Is het mogelijk om je telefoon hierop te leggen en te gebruiken als navigatie. Wanneer je een platte antislipmat voor in de auto hebt, kun je ook alleen luisteren naar de navigatie.

Welke gadget past bij jou?

Op het moment dat je een gadget wilt aanschaffen voor je telefoon in de auto, is het van belang dat je bekijkt naar wat jij zelf het fijnst vindt. Zo heeft iedereen een eigen voorkeur en zijn de meeste gadgets over het algemeen gebruiksvriendelijk. Mocht je nog geen keuze hebben weten te maken, dan kun je altijd onderzoek doen naar wat van opties er nog meer zijn.

Laat een reactie achter