Posted on: juli 7, 2020 Posted by: admin Reacties: 0

Het hele jaar door komen er nieuwe games uit, maar nu vlak voor de zomervakantie is HET moment om als verstokte gamer een nieuwe game in huis te halen. Want alleen de zomervakantie is lang genoeg om echt maximaal te genieten van je vrijheid. Dagenlang besteden aan een nieuwe game, er bestaat toch niets mooiers? Speciaal voor jou zijn hier de beste games van deze zomer.

Verstokte gamer, dit moet je deze zomer in huis halen!
© Pixabay.com

Final Fantasy VII Remake

Een van de allerbeste zogenaamde rpg games is Final Fantasy VII. Daar zijn veel verstokte fans het over eens. Iedereen heeft wel eens van de game gehoord, of je het nu gespeeld hebt of niet. Een aantal jaar geleden werd door maker Square Enix aangekondigd dat er een remake zou komen van deze game. Het was een verrassing waar heel veel gamers en fans blij van werden. Een van de beste games maar nu gemaakt in 4k en in HDR.

Moving Out

Een puzzel game vol met actie is Moving Out. De naam zegt het al, je bent een verhuizer, of je werkt met een groep verhuizer. Als taak krijg je om verschillende spullen uit een huis te dragen. Verhuizen klinkt in het echte leven niet bepaald aanlokkelijk, en als game misschien ook niet, maar het is een hele leuke game om je uren lol mee te hebben. Het spel is physics-based, dat wil zeggen dat de personen, omgeving en meubels reageren zoals dat in het echt ook zou gebeuren. Daarmee voelt de gameplay heel realistisch.

Trials of Mana

Vlak voor de zomer van 2020 zijn er veel RPG games verschenen. Een daarvan is Trials of Mana. Trials of Mana is niet zomaar een game. Oorspronkelijk heette het spel Seiken Densetsu 3 en werd het in 1995 in Japan in de markt gebracht.
Trials of Mana is een remake van het spel in HD. De 3d graphics zijn werkelijk prachtig en ook de gameplay is een verbetering op het oorspronkelijke spel.

Verstokte gamer, dit moet je deze zomer in huis halen
© Pixabay.com

MotoGP 20

Hou je van racegames? Dan is MotoGP 20 een geweldige game voor jou. De motoren kunnen in de nieuwe game van gamemakers Milestone nog beter bestuurd worden. Daardoor kun je de motor werkelijk de bocht ingooien en voelt het realistischer dan ooit tevoren. Dat zorgt er wel voor dat voor de beginnende MotoGP gamer de leercurve wat hoger ligt. Dat is geen nadeel in het spel, het is verslavend genoeg om gemotiveerd te blijven racen.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles is een Japanse rollenspel game beschikbaar voor Nintendo Switch. Je taak in dit spel is om een mechanisch monster uit te schakelen met je zwaard. Dit is niet zomaar een zwaard, je kunt er namelijk mee in de toekomst kijken. Een van de populaire en bekende personages in deze game is Shulk. Je zou hem kunnen kennen uit de Super Smash Bros games.

Shantae and the Seven Sirens

Shantae is een game uit de Metroidvania categorie. Dat zijn spellen waarin je steeds meer levels ontdekt door er doorheen te lopen. Als een half geest doet Shantae haar kunsten in een wonderlijke en kleurrijke wereld. Het is een zeer uitdagende game met mooie graphics en een goede soundtrack. Als je een fan bent van dit soort games dan mag je deze zeker niet missen.

Laat een reactie achter