Posted on: juli 9, 2020 Posted by: admin Reacties: 0

Wat zijn nu de meest populaire games van deze tijd? Wat zijn de top 5 games die u gespeeld moet hebben in 2020? In dit artikel vindt u deze top 5 games met informatie over de inhoud en mogelijkheden. Zo bent u na het lezen van dit artikel helemaal op de hoogte en kunt u zelf bepalen welke game het beste aansluit bij uw interesses!

Dit zijn de populairste games van vandaag
© Pixabay.com

1: Red Dead Redemption II

Red Dead Redemption II kwam al uit in 2019, maar is nog steeds een van de populairdere games van deze tijd. Deze open world game is het vervolg van de populaire voorganger Red Dead Redemption. Het is een spel dat zich volledig afspeelt in het wilde westen van Amerika, rond 1890. De game volgt een ijzersterk verhaal waarin jij hoofdpersonage Arthur Morgan speelt. Het is een ideaal spel voor mensen die houden van ‘exploration games’ , een open world en een krachtig verhaal waarin elke keuze telt.

2: Tom Clancy’s The Division 2

Tom Clancy, bekend van de vele thrillers die hij schreef, is helaas al overleden, maar zijn verhalen zijn nog nooit zo levend geweest. Na Splinter Cell en vele andere hit game series, is ook het tweede deel van The Division ongelooflijk populair. Waan je in een wereld waar de smallpox zorgen voor grote problemen en een speciale divisie in Washington de strijd met dit virus en haar veroorzaker aangaan. The Division 2 zit boordevol first person actie en is verkrijgbaar voor Xbox, PS4 en PC. Dit spel is enkel voor online gameplay.

3: Mario Kart 8 Deluxe

Bent u meer van de vrolijke en luchtige spellen die u samen met vrienden of partner kunt spelen? Dan zult u zich ongetwijfeld helemaal kunnen verliezen in Mario Kart 8 Deluxe. Deze uitgebreide versie van Mario Kart is de nieuwste uitgave in de ultra succesvolle Mario Kart serie. Het spel is zowel offline als online te spelen. Er zijn sinds 2019 al meer dan 22 miljoen exemplaren van Mario Kart 8 deluxe verkocht!

Dit zijn de populairste games van vandaa
© Pixabay.com

4: Animal Crossing New Horizons

Geen game is ooit zo snel zo populair geworden als Animal Crossing New Horizons. De duistere humor, vrolijke kleuren en altijd lachende karakters zorgen samen voor een vrolijke en plezierige ervaring. In Animal Crossing ga je op reis naar een peperduur eiland van Tom Nook. Het spel is rustgevend en biedt allerlei mogelijkheden op het eiland. Je bent in dit verhaal enorm in de schulden gegaan om op het eiland te komen en je moet Nook terugbetalen voor je kunt vertrekken. Echter worden er allemaal mogelijkheden geboden om het eiland nog gezelliger en leefbaarder te maken, waar je steeds meer voor moet lenen.
Uiteindelijk genereer je een heel nieuw huis voor je karakter met tuinen, musea en nog veel meer.

5: Euro Truck Simulator 2

Ondanks dat dit spel al bijna 5 jaar oud is, is Euro Truck Simulator 2 nog steeds een van de populairdere simulatiegames op de markt. Waan je in de wereld van een Europese trucker en rijd een grote diversiteit aan ladingen van een van de honderden steden in het spel naar een ander. De controls zijn ongelooflijk realistisch en je kunt het aansturen van de truck zo realistisch maken als je zelf wilt door middel van luchtdruk simulatie, slaap simulatie en nog veel meer. Start je eigen truckers imperium, trek door heel Europa heen en koop nieuwe garages en neem nieuwe bestuurders aan. Een ideaal spel om te relaxen, te verkennen en te genieten van de radio en de prachtige omgevingen.

Laat een reactie achter