Posted on: juli 9, 2020 Posted by: admin Reacties: 0

Ben jij toe aan een feestje in huis? Maar wil je geluidsoverlast voorkomen? Of wil je gewoon thuis zelf de party van je leven beleven? Creëer dan een eigen silent disco en haal het festival gevoel in huis. Wil je weten hoe je zelf een silent disco kunt organiseren en welke apparatuur je nodig hebt? Wij geven je alle tips om een ultieme silent disco te organiseren.

Silent disco bij je thuis deze apparatuur heb je nodig
© Pixabay.com

Bluetooth koptelefoon
Wist je dat het helemaal niet zo moeilijk is om zelf een silent disco te organiseren? Het meest essentiële wat je nog hebt, is een bluetooth koptelefoon. Wil je gewoon met een paar mensen een silent disco houden? Dan hoef je maar een paar koptelefoons aan te schaffen. Wil jij echter een groot feest maken van jouw silent disco? Dan kun je bluetooth koptelefoons in grote getale aanschaffen. Dit zijn basic koptelefoons die via een bluetooth netwerk aangesloten kunnen worden op een afspeellijst.

Koptelefoons huren
Maak het jezelf gemakkelijk en huur koptelefoons voor jouw silent disco. Zo hoef je deze niet compleet nieuw aan te schaffen en kun je deze na jouw feest gewoon weer inleveren. Je bespaart zo op de kosten, maar geniet toch van een ultiem silent disco feestje.

Airpods
Hebben jouw vrienden en familie allemaal airpods? Dan is het kopen of huren van bluetooth speakers eigenlijk helemaal niet nodig. Iedereen kan via de airpods aangesloten worden op de afspeellijst. Wil je in een handomdraai een silent disco organiseren? Zorg dan dat iedereen zijn of haar airpods meeneemt.

Silent disco bij je thuis deze apparatuur heb je nodi
© Pixabay.com

Computer, laptop of telefoon
Wil je de muziek laten afspelen in de koptelefoons? Dan moet je natuurlijk een kanaal hebben waar de muziek vandaan komt. Selecteer een apparaat met bluetooth verbinding. Dit kan jouw computer, laptop of smartphone zijn. Plan de silent disco en maak van tevoren al leuke muzieklijsten aan. Natuurlijk kun je ook jouw dj set erbij halen, live de beste muziek draaien en deze via een bluetooth verbinding naar de koptelefoons sturen.

Disco lampen
Maak jouw silent disco compleet met de aankleding. Hier mogen een paar felle disco lampen natuurlijk niet ontbreken. Ga voor een old skool stijl en sla een grote zilveren discobal in om aan het plafond te hangen. Je kunt met verschillende ledlichten en unieke disco bij jou thuis creëren. Schuif de tafels en stoelen aan de kant, maak een dansvloer en ga met z’n allen los op de beste nummers. Wil je de tuin gebruiken voor de silent disco? Tover het gazon om tot een dansvloer met houten pallets en maak een eigen discovloer. Je kunt gekleurde tuinverlichting gebruiken om de tuin nog meer sfeer te geven.

Ben jij toe aan een feestje en wil je iets origineels organiseren? Organiseer dan een silent disco bij jou thuis. Je kunt de woonkamer omtoveren tot een disco, of maak gebruik van jouw tuin om een uniek festival gevoel te creëren. Dankzij de koptelefoons hoef je niet bang te zijn voor geluidsoverlast. Het enige wat je nog moet doen, is een hippe afspeellijst samenstellen met de beste en de meest foute disco nummers. Organiseer een silent disco bij jou thuis om nooit meer te vergeten.

Laat een reactie achter