Posted on: juli 9, 2020 Posted by: admin Reacties: 0

Als gamer kun je de beleving van de game verhogen door middel van een headset. En dat niet alleen, een goede headset zorgt ervoor dat je alle geluiden tijdens de game goed hoort. Zodoende kun je beter reageren dan je tegenstanders, dit levert je een hogere score op.

De beste headsets voor gamers
© Pixabay.com

Voordat je een headset aanschaft voor het gamen vraag je dan jezelf hoe je het gaat gebruiken. Zit je vaak urenlang te gamen? Kies dan voor een headset met dikke oorkussens, dit verhoogt het comfort. Game je op je telefoon? Kies dan voor oordopjes. Ben je tijdens het gamen erg beweeglijk? Kies dan voor een Bluetooth headset waarmee je draadloos verbinding maakt. Dit zijn de beste headsets voor gamers:

Steelseries Arctis Pro Wireless

De Arctis Pro is een geweldige headset voor gamers. Het zal je game-ervaring en natuurlijk je resultaten naar een hoger niveau tillen. De verbinding maken met je game-console werkt eenvoudig met een transmitter die meegeleverd wordt. Niet alleen is dit een hele goede headset voor het gamen. Ook is het zeer geschikt om muziek mee te luisteren. Het DTS Headphone:2.0 systeem zorgt voor een luisterervaring die je eerder nog niet kende. Met recht is deze headset de beste keus als gaming headset.

Audio-Technica ATH-G1WL

Professionele artiesten en studio- technici gebruiken vaak koptelefoons van het merk Audio-Technica. Speciaal voor het gamen heeft Audio-Technica nu een headset ontwikkeld met de kwaliteit die niet zou misstaan in de studio. Het geluid wat door deze headset komt is enorm gedetailleerd, en bovendien zit er een surround geluid in die ervoor zorgt ervoor dat jij precies weet waar jou vijanden zich verschuilen. Via de meegeleverde dongle sluit je de headset draadloos op je pc aan. De headset heeft een hoog draagcomfort voor dagenlang gamen.

Turtle Beach Recon 150

Een universele headset die te gebruiken is op meerdere platformen is de Turtle Beach Recon 150. Een goede no-nonsens headset met een microfoon die afneembaar is. De headset is voorzien van een snoer met afstandsbediening. Zodoende kun je via het snoer het volume regelen.

De beste headsets voor gamer
© Pixabay.com

Beyerdynamic Team Tygr

Niet alleen het geluid van de oorschelpen is belangrijk bij het gamen. Ook de microfoon moet het liefst van hoge kwaliteit zijn. Beyerdynamic heeft daaraan voldaan. De microfoon op deze headset is een FOX Professional USB Studio Microphone. Dit is een microfoon van topkwaliteit die geweldig werkt tijdens het gamen. Je medespelers zullen je heel goed verstaan. Natuurlijk is de headset verder van zeer goede kwaliteit. Fijne zachte oorschelpen waarmee je urenlang zonder irritaties een game mee kunt spelen.

Razer Hammerhead Pro V2

Een game spelen kun je natuurlijk op meerdere apparaten behalve een console of pc. Misschien game je op je smartphone of iPad. Oordopjes zijn dan veel fijner in gebruik. Deze oordopjes van Razer zijn van topkwaliteit. Je kunt ze gebruiken op bijna alle mobiele apparaten. Bovendien kun je ze ook gewoon gebruiken op je controller. Dus hou je niet van een koptelefoon met grote oorschelpen? Dan is deze Hammerhead een goede keus voor jou!

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC

Van SteelSeries is bekend dat ze headsets leveren met een geweldige geluidsweergave. Daarmee is de koptelefoon zeer geschikt voor het gamen maar ook voor het luisteren naar muziek. Een ander voordeel van deze Arctis Pro+ GameDac is de microfoon, die van hoge kwaliteit is. De koptelefoon sluit je eenvoudig aan via USB.

Laat een reactie achter