Posted on: juli 9, 2020 Posted by: admin Reacties: 0

Een echte muziekliefhebber luistert het liefst naar zijn favoriete muziek via een koptelefoon. Een koptelefoon zorgt voor de ultieme beleving van de muziek. Het is alsof de muzikanten naast je in de woonkamer aan het spelen zijn. Je hoort noten en tonen die je zonder de headset nooit opgevallen waren.

De beste headsets voor de ultieme muziekbeleving
© Pixabay.com

Als je een koptelefoon wilt aanschaffen dan wil je natuurlijk weten wat op dit moment de beste koptelefoons zijn. De laatste jaren heeft de ontwikkeling op gebied van headsets niet stilgestaan, zowel op het gebied van muziek beluisteren als van gamen. De tijd van de snoeren is verdwenen. De moderne headsets zijn snoerloos zonder verlies van geluidkwaliteit. Dit zijn de beste headsets voor de ultieme muziekbeleving:

Sony WH-1000XM3

Sony is de afgelopen jaren de marktleider op gebied van koptelefoons. En met recht, Sony produceert geweldige headsets zoals deze WH-1000XM3. Deze headset zit vol met high-end technieken die zorgen voor een geweldige muziekbeleving. Via Bluetooth speel je de muziek draadloos af. Je kunt je volledig afsluiten dankzij de noise-canceling functie. De accu in de koptelefoon zorgt voor maar liefs 38 uur luisterplezier.

Bang & Olufsen Beoplay H9i

Bang & Olufsen mag niet ontbreken in de lijst met beste headphones. De Beoplay H9i heeft de mooie uitstraling die we gewend zijn van B&O gecombineerd met een geweldige geluidskwaliteit. Het draadloos afspelen van de muziek werkt via de Bluetooth functie. Ook deze headset is voorzien van een noise-canceling systeem. Zo kun je je volledig afsluiten van je omgeving. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat je 23 uur lang naar muziek kunt luisteren, non-stop wel te verstaan.

Sennheiser PXC 550 Wireless

De Sennheiser PXC 55O is het bewijs hoe ver de ontwikkeling van koptelefoons is gekomen. Wil je naar muziek luisteren zonder last te hebben van je omgeving? Tik dan één keer op de oorschelp van de headset. Begint iemand tegen je te praten en wil je het graag verstaan? Tik dan twee keer op de headset. De stem wordt dan naar voren gebracht. De batterij van deze Sennheiser gaat 30 uur mee.

De beste headsets voor de ultieme muziekbelevin
© Pixabay.com

Bowers & Wilkins PX – Soft Gold

Een headset met een andere look dan de meeste. Over het algemeen worden headsets uitgevoerd in het zwart, de prachtige koptelefoon van Bowers & Wilkins heeft door de soft gold kleur een mooie luxe uitstraling. Behalve het mooie uiterlijk werkt de headset natuurlijk ook geweldig. Vanzelfsprekend is het draadloos en heeft het een noise-canceling systeem. Behalve dat gaat de koptelefoon vanzelf aan als je de headset op je hoofd zet, en op stand-by als je het af zet. De PX sof gold heeft een accu die 22 uur meegaat.

Sony MDR-XB950N1

Een ander geweldig model hoofdtelefoon van Sony is de MDR-XB950N1. Ook deze is draadloos te gebruiken via Bluetooth. Deze headset beschikt over een EXTRA BASS systeem die zorgt voor een geweldige luisterervaring. Niet alleen hoor je de bass door de headset knallen, je voelt het zelfs. Een hoog draagcomfort wordt bereikt met de extra dikke oorkussens. De headset heeft een hoog frequentie bereik dankzij zogenaamde ingebouwde drivers.

Sennheiser HD 4.50BTNC

Neem je de headset graag mee in de trein of bus naar het werk. Of ga je op reis en wil je niet zonder een goede headset? Dan is de Sennheiser HD 4.50BTNC een goede keus. Deze headset is namelijk draadloos en bovendien eenvoudig op te vouwen. Zo kun je het als een klein pakketje handig opbergen. De opvouwbare headset doet niets af op gebied van techniek en luisterkwaliteit.

Laat een reactie achter