Posted on: augustus 3, 2020 Posted by: admin Reacties: 0

Ben je op zoek naar een kwalitatief prima speaker om op een perfecte manier van je favoriete muziek te genieten? Dan kan het behoorlijk lastig zijn om het juiste merk en type speaker te kiezen. Er is namelijk op het gebied van speakers een enorm aanbod. Om je te helpen een goede keuze te maken, stellen we een top 7 samen van de beste speakers die op dit moment verkrijgbaar zijn. Alvast veel luisterplezier toegewenst, want je favoriete songs klinken met een van onderstaande set luidsprekers nog beter dan ze al deden.

De 7 beste speakers om van je favoriete muziek te genieten
© Pixabay.com

1. Bowers & Wilkins 603 vloerstaander

In de top tien van beste speakers mag de uitstekende Bowers & Wilkins 603 vloerstaander zeker niet ontbreken. Deze speaker heeft een Decoupled Double Dome-tweeter en een Continuum Cone-midrange die een ultieme look en volle en unieke klank garanderen. De Bowers & Wilkins 603 beschikt over twee bass drivers en een vloeiende tuningtechniek, die zorgen voor een vol, rijk en bijzonder prettig geluid. Een prima keuze dus als je van oorstrelende muziek houdt!

2. Dali Oberon: perfecte boxen voor een thuisbioscoop

Zoek je een set ultiem goede speakers voor je thuisbioscoop, dan is de Dali Oberon luidsprekerset ideaal voor jou. Niet alleen zien de Dali Oberon speakers er strak en hypermodern uit, ze produceren ook het beste denkbare geluid voor een home cinema. De prestaties van deze gave speakerset zijn van een ongekend hoog niveau. Fijn is verder dat de prijs van deze speakerset, gezien de geluidskwaliteit, keurig is.

3. Arendal Sound Monitor THX 5.1

Zoek je een home cinema set die je het gevoel geweest alsof je midden in een Hollywood-film zit of in een gaaf live concert? De Arandal Sounds THX 5.1 biedt deze ervaring. De Arendal Sounds THX beschikt over krachtige midbass-drivers en wave-guided tweeters, die een helder en intens geluid produceren. Het centerkanaal, de surround boxen, en de 1723 Subwoofer 2 zorgen voor een diep basgeluid, dat tot in al je vezels doordringt.

4. De beste draadloze speaker: de KEF LSX

Tegenwoordig zijn draadloze speakers helemaal trending. De KEF LSX-boxenset is een compleet hi fi-systeem, dat niet alleen een perfect geluid produceert, maar ook stijlvol ontworpen is. De boxen zijn perfect via Bluetooth te gebruiken. Op een hoog geluidsniveau gebruik je Spotify- of andere muziek apps op je smartphone en geniet je via deze fantastische boxen van klanken die je oren strelen zoals je nog nooit ervaren hebt.

De 7 beste speakers om van je favoriete muziek te geniete
© Pixabay.com

5. Sennheiser Ambeo soundbar

Een topper onder de hedendaagse boxen om van je favoriete muziek te genieten, is de prachtige Sennheiser Ambeo soundbar. Deze Sennheiser beschikt over Dolby Atmos en DTS:X. Als alles-in-één-oplossing ben je met de Sennheiser verzekerd van een muzikale totaalervaring die zijn gelijke niet kent.

6. Sonos Move: draadloos bluetooth speaker

De Sonos Move geldt momenteel als een de meest geliefde bluetooth speakers ter wereld. Deze draadloze speakerset heeft krachtige batterij, waardoor deze draadloos tot tien uur te gebruiken is en dus ook op een feestje buitenshuis gebruikt kan worden voor een unieke muziekbeleving. De Sonos Move biedt een ongelofelijk hoogstaande geluidskwaliteit en werkt draadloos uitstekend.

7. JBL Flip 5: voordelige kwaliteit

Zoek je een goede speaker die én kwalitatief uitstekend geluid biedt én qua prijs zeer voordelig is? Dan moet je de JBL Flip 5 kopen. Dit is een leuke basic speaker, die een ultieme geluidservaring biedt en ook nog goed betaalbaar is.

Laat een reactie achter