Posted on: juli 9, 2020 Posted by: admin Reacties: 0

Nu we allemaal thuis zitten is Netflix onze beste vriend geworden. Urenlang onze favoriete series bingewatchen en ons volproppen met chips, chocola en andere versnaperingen. Maar ben je inmiddels toe aan nieuwe series en weet je niet welke je nu wilt gaan volgen? Wij hebben een aantal van onze favoriete series op Netflix voor je op een rijtje gezet!

Dit zijn momenteel de beste series op Netflix
© Pixabay.com

Lucifer
Lucifer is by far onze favoriete serie op Netflix. Het heeft namelijk alles wat een goede serie moet hebben; actie, romantiek, drama, spanning, een ongelooflijk knappe hoofdrolspeler en een nieuw concept. Lucifer gaat om de duivel, zoals de titel al verklapt. De duivel, verpakt in het lichaam van een knappe acteur, beland in onze wereld. Hij stelt zich overal voor als de duivel, maar niemand gelooft hem natuurlijk. Hij ontmoet een vrouwelijke rechercheur, die Lucifer uiteindelijk laat helpen bij de moordonderzoeken. Lucifer haalt de diepste verlangens van mensen naar boven en wilt altijd gerechtigheid; dit helpt natuurlijk heel goed bij politiewerk. Uiteindelijk bloeit er liefde op tussen Lucifer en de rechercheur, die Lucifers’ ware duivelsgezicht heeft gezien. Een ontzettend grappige serie, die ook heel spannend kan zijn en alles in zich heeft om tot de beste series te behoren. En je kunt er even mee vooruit; er staan nu 5 seizoenen op en de 6e is in de maak!

Modern Family
Modern Family is een serie die lekker wegkijkt. De afleveringen zijn ongeveer 20-25 minuten lang en de basis van de serie draait op humor. Het is vooral een hele leuke en grappige serie. Modern Family is een serie die gaat over drie aparte gezinnen, die samen één familie vormen. Ieder gezin heeft wel iets unieks. Zo bestaat er een gezin uit een homokoppel die samen een kind hebben geadopteerd, een ander gezin bestaat uit een oude man (de opa/vader/het hoofd van de familie) die getrouwd is met een prachtige, jongere Colombiaanse die al een zoon heeft. Het laatste gezin bestaat uit de ‘normale’ dochter van de oude man en haar man plus drie kinderen. We zien hoe ze alle problemen uit het normale leven ervaren en ermee omgaan. Kortom; een heerlijke serie die lekker wegkijkt.

Dit zijn momenteel de beste series op Netfli
© Pixabay.com

Stranger Things
Stranger Things is misschien wel één van de populairste series die Netflix te bieden heeft. Je hebt er vast al wel eens wat over gehoord of gezien. Wij kunnen je beloven dat je deze serie echt te gek vindt als je van een beetje spanning houdt, want is hij zeker. Vanaf minuut 1 zit je aan het beeldscherm gekluisterd, benieuwd naar wat er komen gaat. Stranger Things speelt zich af in de jaren 80, wanneer op een dag op mysterieuze manier een 12-jarig jongetje verdwijnt; Will Byers. Iedereen gaat naar hem op zoek; de politie, zijn moeder en zijn groep vrienden. De vrienden van Will komen op een dag in contact met een mysterieus meisje; Eleven, of kortweg El. El blijkt psychokinetische krachten te bezitten. Hiermee komen ze stukje bij beetje achter het lot van Will en wat er met hem is gebeurd. De serie is superspannend en kan soms zelfs een beetje eng zijn, het valt immers onder de categorie horror. Maar wel heel leuk, omdat er steeds een beetje meer duidelijk wordt en er steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Er zijn nu drie seizoenen gemaakt, en er is bevestigd dat er een nummer 4 aan komt!

Laat een reactie achter