Posted on: maart 22, 2022 Posted by: admin Reacties: 0

iPhones zijn echte multimediamachines. Je hebt de functionaliteiten van een laptop in je broekzak. Ze zijn al lang niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het enige nadeel is de hoge prijs. In dit artikel hebben we een aantal iPhones samengesteld die niet gelijk heel je budget er doorheen jagen.

© Pixabay.com

Refurbished, wel betaalbaar?

Apple is zeer aantrekkelijk vanwege de kwalitatieve devices, maar daar betaal je wel de hoofdprijs voor. Met refurbished Apple zijn premium-devices binnen handbereik. Daarnaast is het betrouwbaarder dan een tweedehands iPhone.

Refurbished iPhones zijn smartphones die al eerder gebruikt zijn en een nieuw tweede leven krijgen. In tegenstelling tot tweedehands ondergaan iPhones een kwaliteitscontrole. Ze worden blootgesteld aan testen om te checken of alles onder de “motorkap” nog optimaal functioneert. Je hebt met refurbished iPhones dus niet alleen een voordelige aankoop, maar je bent ook meer zeker van kwaliteit. Je moet echter wel rekening houden dat de refurbished partij ook een daadwerkelijk keurmerk bezit. Dit biedt meer zekerheid dan een refurbished aanbieder zonder het kwaliteitslabel.

Als je kiest voor refurbished aanbieders zoals Forza ontvang je maar liefst 24 maanden garantie op het gehele toestel, dus ook de batterij. Hierdoor ben je verzekerd van een goed werkend device.

Refurbished draagt bij aan een duurzame en circulaire wereld door hergebruik van devices en besparing van belangrijke grondstoffen. Met jouw keuze voor refurbished draag je dus ook bij aan een meer circulaire wereld.

Refurbished iPhone kopen

Refurbished is dus zeer voordelig, maar welk toestel moet je kiezen? We bijten de spits af met de iPhone 8.

Handzaam en vertrouwd iPhone 8

De refurbished iPhone 8 is er voor de zakenman die van eenvoud en compactheid houdt. De refurbished iPhone 8 heeft een lekker handzaam 4.7 inch beeldscherm en bezit over een Touch ID-ontgrendelknop. Met deze knop kun je de iPhone 8 ontgrendelen met een simpele vingeroplegging. Wil je ook de iPhone 8 refurbished kopen? De iPhone 8 en meer interessante opties vind je op forza-refurbished.be.

iPhone X, de premium trendzetter

De iPhone X refurbished gaat een stapje verder. Dit toestel is de premium trendzetter, omdat het de eerste iPhone was die gelanceerd werd met de kenmerkende inkeping in het scherm. Alle iPhones vóór de iPhone X beschikken namelijk nog over een knop op het scherm. Met iPhone X refurbished kan je prachtige portretfoto’s maken en geniet je van een premium behuizing. Zo zijn de randen van deze iPhone van roestvrijstaal. De iPhone X refurbished kopen met het keurmerk Refurbished, zorgt ervoor dat je bent verzekerd van een goede refurbished aankoop.

© Pixabay.com

iPhone 11, eigenzinnig en kleurrijk

De iPhone 11 is anders de iPhone X en iPhone 8. Het toestel is weer net wat groter dan de iPhone 8 en de iPhone X. De iPhone 11 is met zijn 6,1 inch scherm groter dan de iPhone X, die een 5,8 inch scherm bezit. Daarnaast is de iPhone 11 in zes verschillende kleuren verkrijgbaar en is bezit het toestel een nieuwe cameramodule. De behuizing is niet zo premium als de iPhone X, maar bezit wel een nieuwere chipset. Spreekt dit je meer aan? Klik dan hier: iPhone 11 refurbished kopen

Conclusie

Welke iPhone is het meest geschikt? Dat hangt ervan af. Wil je het meest voordelige, compacte toestel? Dan is de iPhone 8 refurbished de beste keuze. Ben je meer een liefhebber van een premium behuizing? Dan is de iPhone X refurbished uitermate geschikt. Hou je van kleuren en wil je de nieuwste specificaties dan is de iPhone 11 refurbished een echte aanrader.

Laat een reactie achter