Posted on: februari 19, 2022 Posted by: admin Reacties: 0

Elk bedrijf is uniek. Het is dan ook logisch dat de software die uw organisatie nodig heeft niet helemaal overeenkomt met die van andere bedrijven. Bedrijven kiezen daarom vaak  voor de juiste software in lijn met de noden van het bedrijf, als stand-alone applicatie of voor koppelingen met standaardpakketten. Wij kunnen u helpen en advies verlenen met het selecteren van de beste software combinaties voor uw onderneming.

© Pixabay.com

Planningsoftware voor uw bedrijf

Plannen kost moeite en tijd, maar is cruciaal voor een krachtige onderneming, hoe klein of hoe groot de organisatie maar ook is. Vergeet Excel en Outlook: gebruiksvriendelijke planning software op maat bespaart u kostbare tijd en verhoogt de productiviteit.

Bedrijfsapps op maat

De ontwikkeling van een app op maat voor uw bedrijf is een grote stap vooruit in de digitale transformatie waarin we ons vandaag bevinden. Onze experten vinden zonder problemen hun weg in webapplicaties en responsive apps en staan bovendien garant voor een vlotte samenwerking.

Maatontwikkeling in Microsoft office

Werkt u frequent met MS Excel of Access, en wil u het gebruik in uw onderneming hiervan optimaliseren? Zoek naar een onderneming die u graag de ondersteuning biedt bij de ontwikkeling en onderhoud van uw Microsoft Office suite (Access, Excel, Word, Powerpoint).

.Net development

Voldoet standaardsoftware niet helemaal aan uw noden? Wil u nog extra accenten leggen of een bestaand pakket volledig op uw onderneming afstemmen? Elk .NET development team ontwikkelt graag de software die u nodig heeft op maat.

© Pixabay.com

Hoe software op maat laten maken?

Het implementeren van software kan in de vorm van Flexstaffing of Projectwerk.

  • FlexStaffing – Via de FlexStaffing komt één van onze experten één of meerdere dagen per week of per maand bij uw bedrijf voor de ontwikkeling van uw software op maat. U kiest zelf wanneer en hoe vaak u begeleiding nodig hebt. Zo kunnen we ontwikkelen op uw tempo. Bovendien moet u geen budget voorzien voor de aanwerving van een voltijdse collega.  
  • Projectwerk – We volgen hierbij een flexibele en uniforme projectaanpak met meetbare targets, ook voor kleinere projecten. Na elk bezoek ontvangt u een uitgebreid rapport zodat u weet welke acties werden uitgevoerd. We evalueren samen het project en sturen bij waar nodig. 

Heeft maatsoftware voordelen?

  • Onze softare op maat is volledig afgestemd op de specifieke noden van uw bedrijf. Uw medewerkers zullen efficiënter en productiever hun taken kunnen uitvoeren. Bovendien kunt u uw software zo gebruiksvriendelijk maken zoals u wil.
  • Software op maat geeft u een strategisch voordeel, op deze manier kunt u uw bedrijf makkelijk onderscheiden van de concurrentie. Bovendien genereert het ook een aanzienlijk mooie return on investment.
  • Onze software is steeds gebaseerd op de meest recente technologieën.
  • Onze maatsoftware laat het toe om de dagelijkse processen binnen uw bedrijf te optmaliseren en efficiënter te laten verlopen..

Laat een reactie achter