Posted on: juli 9, 2020 Posted by: admin Reacties: 0

Gamen is enorm populair, de laatste jaren wordt vooral het mobiel gamen steeds populairder. Een console ergens naar toe meenemen of je hele pc game set-up inclusief desktop, beeldscherm, muis en keybord is niet bepaald handig. Het ouderwetse LAN gaming systeem kun je tegenwoordig heel goed vervangen door middel van een sterke gaming laptop. Je neemt het mee waarheen je maar wilt, en je kunt je tegenstander verslaan.

Dit zijn de 5 beste laptops om te gamen
© Pixabay.com

Wat belangrijk is bij een sterke gaming laptop is, behalve de prestaties van de grafische kaart en de processor, het ontwerp van de laptop, de kwaliteit en de eventuele oververhitting. Een laptop waarmee je urenlang een zware game speelt moet het een en ander aankunnen. Om de beste laptops kunnen bepalen kijken we naar al deze eisen. Een dure laptop met een snelle processor en een goede grafische die snel heet wordt tijdens het gebruik hoort niet in deze lijst thuis.

Dit zijn de 5 beste game laptops van dit moment:

1: Asus ROG-Zephyrus S GX701

Heb je genoeg geld om te besteden? Dan is de Asus ROG Zephyrus S GX701 de beste keus voor jou. De laptop is opgebouwd uit de beste componenten die er op de markt te krijgen zijn. Asus is een groot en bekend aanbieder van laptops en computers. Ze staan bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. Deze laptop staat met recht op 1, hij is niet enorm groot, heeft een mooi ontwerp en de prestaties zijn geweldig. Ook biedt deze laptop je de mogelijkheid om het aan te passen of uit te breiden naar eigen wens.

2: Acer Triton 500

De Acer Triton 500 staat op nummer twee als beste gaming laptop vanwege zijn uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. Acer heeft een laptop in hun assortiment die nog beter geschikt is om te gamen, namelijk de Helios 700, maar deze is veel duurder dan de Triton 500. De Helios 700 zit in dezelfde prijsklasse als de Asus Rog, en die is gewoon beter in prestaties.

De Acer Triton is een goede, voordelige game laptop waarmee je alle games kunt spelen die je wilt.

Dit zijn de 5 beste laptops om te game
© Pixabay.com

3: MSi-GT75 Titan

Vind je het belangrijk dat je gaming laptop een lange batterijduur heeft en dat je hem kan uitbreiden met betere en grotere hardware? Dan is de MSi GT75 de juiste investering voor jou. Je krijgt er een beest van een laptop voor terug. Misschien niet erg mobiel meer maar wel een met enorme prestaties en indrukwekkende looks.

4: Razer-Blade 15

Het merk Razer is een vrij onbekend merk als het gaat om reguliere laptops. Razer is namelijk een producent die zich richt op pc gaming en alles wat daarbij komt kijken. Dit absolute topmerk heeft natuurlijk ook een gaming laptop in het assortiment. De Razer-Blade 15 is uitgerust met een sterke processor en één van de beste grafische kaarten die er is, namelijk de Nvidia Quadro RTX 5000.

Deze laptop is nadrukkelijk ontworpen om lange tijd zonder problemen te kunnen gamen. Dankzij het specifieke ontwerp werkt de ventilatie zeer efficiënt.

5: Lenovo-Legion Y740

Lenovo stond niet bekend om de kwaliteit van de grafische kaart. Maar bij de Legion Y740 hebben ze nu een update gedaan. Deze laptop is voorzien van een RTX 2080 grafische kaart. Hiermee is grafisch gezien de laptop net zo goed als de bovenstaande game laptops. De processor is goed, maar niet uitzonderlijk. Deze is echter eenvoudig te upgraden naar een sterkere processor.

Laat een reactie achter