Posted on: september 3, 2021 Posted by: admin Reacties: 0

Telefoons zijn tegenwoordig een verlengstuk van ons lichaam geworden. We doen er van alles mee en ze hebben veel elektronische apparaten vervangen. Vroeger kon je bijvoorbeeld nog geen filmpjes kijken op je telefoon, maar tegenwoordig is dat ook mogelijk. Vroeger kon je nog geen bankzaken regelen met je telefoon, maar ook dat kan tegenwoordig gewoon dankzij de vele handige apps die op de markt zijn. Aangezien een smartphone tegenwoordig zo vaak wordt gebruikt, heeft dit ook als gevolg dat een telefoon sneller kapot kan gaan. In dat geval kun je natuurlijk een nieuwe telefoon kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om een refurbished telefoon aan te kopen. Dit past namelijk helemaal bij deze tijd. In dit artikel gaan wij dieper in op de voordelen van een refurbished telefoon.

© Pixabay.com

Keuze in kwaliteit

Refurbished is een overkoepelende term en houdt in dat een elektronisch apparaat gereviseerd is. De kwaliteit kan echter wel verschillen. Dit betreft dan vooral het uiterlijk van de telefoon, want alle hardware wordt grondig gecontroleerd en waar nodig vervangen, zodat de telefoon optimaal werkt. Maar vind jij het bijvoorbeeld niet erg om een telefoon met wat krasjes te hebben? In dat geval kun je tegen een hele goedkope prijs een prachtige iPhone 11 aankopen. Soms scheelt dit wel tot 30% in vergelijking met de prijs van een nieuwe telefoon. Maar je kunt ook voor een mooie refurbished telefoon gaan die er echt als nieuw uit ziet. Wat dat betreft kun je dus heel veel kanten op.

© Pixabay.com

Garantie

Misschien heb je wel eens een tweedehands telefoon gekocht. Je was aanvankelijk helemaal blij met de aankoop, maar je komt thuis en dan blijkt ineens dat de batterij niet goed werkt. Je hebt doorgaans geen aankoopbewijs, dus je hebt ook geen rechten. Bij een refurbished telefono in onze webwinkel krijg je gelukkig altijd drie jaar garantie. Je krijgt ook een aankoopbewijs. Voor meer informatie over de garantievoorwaarden moet je even op de website kijken. Overigens heb je ook een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Mocht je dus niet tevreden zijn met het product, dan krijg jij het aankoopbedrag terug.

Goed voor het milieu

De hedendaagse klimaatproblemen zijn jou ongetwijfeld niet ontgaan. Iedereen moet bijdragen aan een beter klimaat. In onze welvarende consumptiemaatschappij worden veel goederen gekocht en ook snel weer weggegooid. Dit terwijl het helemaal niet noodzakelijk is, want soms kan een bepaald elektronisch apparaat nog prima werken. Refurbished telefoons zijn niet alleen goedkoper, maar ze dragen ook een steentje bij aan een beter klimaat. Als iedereen namelijk refurbished telefoons gaat kopen in plaats van nieuwe telefoons, dan wordt er veel minder elektronisch afval weggegooid.

Op Refurbished.be vind jij een uitgebreid assortiment aan elektronische apparaten, waaronder een iPhone 11.

Laat een reactie achter