Posted on: januari 18, 2021 Posted by: admin Reacties: 0

Anoniem surfen op internet met een versleutelde beveiliging waar jouw online data veilig blijft, was vroeger misschien lastig, maar tegenwoordig is dat heel goed mogelijk als je een VPN installeert op je telefoon of computer.

Ben jij al online beschermd met VPN
© Pixabay.com

Je leest het tegenwoordig overal in het nieuws, e-mails die gehackt zijn of andere privé-zaken die online in het openbaar zijn gekomen. Zaken die je liever wilt voorkomen. Misschien denk je dat een virusscanner genoeg is of weet je verder niet goed hoe je jezelf en je data kan beschermen, toch kan dat op een hele makkelijke manier. Behalve een virusscanner en regelmatig je wachtwoorden veranderen, is eigenlijk dé basisstap die je moet nemen: via een VPN-verbinding online gaan. Een VPN-verbinding zorgt voor een persoonlijk digitaal mini-netwerk dat al jouw online dataverkeer afdekt.

Wat is VPN en waarom is het belangrijk?
Wat is VPN? VPN is de afkorting voor Virtueel Particulier Netwerk. Zo’n netwerk geeft je online privacy en anonimiteit door een privé-netwerk te creëren vanaf een openbare internetverbinding. De technische uitleg is dat jouw data via een soort ‘tunnel’ doorgestuurd worden en daar versleuteld worden. De data die er uit komen zijn dus versleuteld en worden op die manier beveiligd en tevens verandert het IP-adres. Als je dus online gaat zonder VPN kun je dat vergelijken alsof je de voordeur van je huis niet op slot doet. Reden te meer om voortaan veilig online te gaan via VPN. Er zijn verschillende aanbieders van een VPN verbinding, een daarvan is VPN Nederland. VPN Nederland biedt je de zekerheid van een veilige verbinding voor een voordelige prijs en maakt gebruik van verschillende technieken die ervoor zorgen dat jouw gebruikersdata worden versleuteld en je IP-adres verborgen blijft.

Ben jij al online beschermd met VP
© Pixabay.com

VPN
VPN Nederland versleutelt en beveiligt al jouw online data en maakt je volledig anoniem. Als je eenmaal een abonnement hebt afgesloten op VPN Nederland, dan kun je deze op al jouw apparaten installeren en tegelijkertijd gebruiken. Je installeert de app en met één druk op de knop kun je 100% veilig internetten. Als je eenmaal bent verbonden, kunnen anderen jouw online activiteiten niet zien. Dus welke websites je ook bezoekt, welke appjes je ook verstuurt, ook op sociale-mediasites, of welke bestanden je downloadt, het blijft allemaal privé. Tegenwoordig werken steeds meer mensen thuis vanwege de Corona-crisis. Juist dan is het fijn om te weten dat je ook vanuit thuis geheel veilig en anoniem kan werken. Je loopt niet tegen blokkades aan als je gebruik maakt van deze service. Dan kun je bijvoorbeeld gewoon nog steeds Netflix blijven kijken en ook blijft het gewoon mogelijk om gebruik van veilig openbare wifi-verbindingen te blijven maken. En mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je te allen tijde terecht bij de klantenservice van VPN Nederland die je in het Nederlands te woord staat. Wil jij ook gebruik maken van deze eenvoudige service die jouw data veilig houdt?

Laat een reactie achter