Posted on: juni 13, 2022 Posted by: admin Reacties: 0

Een betrouwbare en liefst ook geavanceerde smartphone is vandaag de dag onmisbaar voor ondernemers. Dat geldt zeker voor zelfstandigen, die natuurlijk goed bereikbaar moeten zijn. En zeker ook voor starters, omdat zij in de cruciale opstartfase van hun bedrijf een vaste klantenkring moeten zien op te bouwen. Door te kiezen voor een vast nummer op je mobiel, gebruik je jouw smartphone op een slimme manier. Een vast telefoonnummer heeft namelijk diverse pluspunten, die met name aantrekkelijk zijn voor starters en zelfstandigen zonder personeel. In dit artikel kun je lezen wat een vast mobiel telefoonnummer zo handig maakt als je als ondernemer efficiënt wilt kunnen werken.

© Pixabay.com

Je bent als ondernemer altijd en overal bereikbaar

Een vast nummer op je mobiel heeft als een van de grootste voordelen het feit dat je altijd en overal goed te bereiken bent. Ideaal aan een speciaal vast nummer voor je smartphone, is dat je dit nummer zo lang als je wilt kunt behouden. Ook als je wisselt van telefoontoestel omdat je oude toestel aan vervanging toe is, kun je het betreffende vaste nummer blijven gebruiken. En dat schept natuurlijk helderheid voor je klantenkring: ze weten precies hoe ze jou kunnen bereiken. Ze hebben altijd jouw vaste telefoonnummer. Verder raak je hierdoor ook geen (oude) klanten kwijt als je nummer veranderd is en je klanten je nieuwe nummer niet hebben gekregen. Zeker als je een zelfstandige bent met een eigen bedrijf of als beginnend ondernemer, is deze continuïteit belangrijk om een vaste klantenkring op te bouwen en die uit te breiden.

Een nummer dat niet gebonden is aan een specifieke plaats of locatie

Een ideaal vast nummer voor starters en zelfstandigen is een 078-nummer. Fijn aan deze nummervariant is dat klanten jouw bedrijf altijd kunnen bellen tegen hun eigen lokale tarieven. Je maakt het jouw klantenkring dus mogelijk om tegen een voordelig tarief, altijd en overal, contact met je op te nemen. Een andere grote pre van een 078-nummer aanvragen is dat deze nummers ook vanuit het buitenland goed bereikbaar zijn. Verder kun je een 078-nummer gemakkelijk, snel en voordelig online bestellen via een webwinkel. Het nummer wordt nog dezelfde dag voor je geactiveerd, zodat je het direct kunt gebruiken. Vanwege deze interessante voordelen is het niet opmerkelijk dat 078-nummers erg populair zijn bij onder meer ICT-bedrijven, softwarebedrijven en webwinkels.

© Pixabay.com

Geen problemen meer tijdens een zakenreis of buitenlands bezoek

De moderne ondernemer is veel onderweg. Als je een internationaal bedrijf runt, kan het nodig zijn om periodiek het buitenland te zoeken. Verder hebben ICT’ers, webshopeigenaren en soortgelijke starters vaak te maken met veel congresbezoek en zijn ze daarom vaak buiten de deur. Dat zijn momenten waarop je, als je niet bereikbaar bent, klanten verliest. In de huidige dynamiek van het bedrijfsleven moet je als zelfstandige of starter overal en altijd te bereiken zijn voor je klanten, zakenrelaties of voor geïnteresseerden die met vragen bij je aankloppen. Met een 078-nummer hoef je je hierover totaal geen zorgen te maken. Iedereen kan namelijk contact met je opnemen, of je nu in het buitenland bent of onderweg!

Laat een reactie achter