loading

In Spite of Wishing and Wanting - Ultima Vez

Datum : zondag 5 februari 2017 - 20:15

Locatie : CC Ieper - Het Perron

170205 Ultima Vez - in spite of wishing and wanting - promobeeld1 - ©Danny Willems.jpg

1999. Wim Vandekeybus heeft er reeds een heel repertoire op zitten. Zijn creaties worden alom geprezen om hun intens fysieke en poëtische kwaliteit. Zijn interesse evolueert van een zoektocht naar instinctieve reacties, naar het innerlijk (on)bewuste. Zijn visie op en analyse van onze manvrouw relaties lijken een eindeloze inspiratiebron.
En toch, voor zijn voorstelling ’In Spite of Wishing and Wanting‘, neemt Vandekeybus een radicaal besluit en gaat hij aan de slag met een volledig mannelijke cast. Mét succes. De voorstelling slaat wereldwijd in als een bom.

De voorstelling vindt zijn kracht in de organische symbiose tussen dans, theater en film. Bezwerende danssequenties, ondersteund door de sensuele soundtrack van David Byrne, vloeien over in monologen over angst, verlangen naar geborgenheid en de (verschrikkelijke) magie van de slaap

’In Spite of Wishing and Wanting‘ is een mijlpaal in het oeuvre van Wim Vandekeybus.

Programma

Foto © Danny Willems

Na de voorstelling is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een Q&A met een paar leden van de cast! Dit gaat door in de polyvalente zaal. Een aanrader!
TariefPrijs
Niet-Leden€ 25,00
Leden€ 22,00
55+€ 22,00
< 18, studenten < 26€ 18,00