loading

Animatiefilm - ZOOks (8+)

Datum : woensdag 14 februari 2018 - 16:00

Locatie : CC Ieper - Het Perron

180214 ZOOks - promobeeld - geen copyright.jpg

ZOOks: een Vlaamse animatiefilm, een hedendaags sprookje, een eco-adventure. Een tekenfilm van de gebroeders Kristoff en Dimitri Leue, in première bij ons in Het Perron!

ZOOks vertelt het verhaal van Robin, een rebels tienermeisje, dat naar het verboden woud trekt om de mysterieuze verdwijning van haar moeder te onderzoeken. Ze ontmoet er een “wilde jongen”. Hij weet wat er met haar moeder gebeurd is. Wie is die jongen en slagen ze er samen in om niet alleen hun families te herenigen, maar ook de relatie tussen mens en natuur, de stad en het woud te herstellen? Of gaat alles verloren?

ZOOks is gemaakt op basis van een klassieke animatietechniek, die ook Walt Disney gebruikte bij zijn legendarische Sneeuwwitje. Bij deze techniek wordt eerst het verhaal helemaal gefilmd -met échte acteurs - en vervolgens worden de acties van de acteurs overgetekend. ZOOks stelt je dan ook voor aan de tekenfilmversie van Matteo Simoni, Frank Focketyn, Warre Borgmans, Wim Helsen, Tine Reymer en Wouter Hendrickx.

regie: Dimitri en Kristoff Leue
cast: Matteo Simoni, Frank Focketyn, Warre Borgmans, Wim Helsen, Tine Reymer, Wouter Hendrickx, Mona Lahousse en Glenn-Scott Peij
productie: Potemkino, SANCTA, TheFridge, SophieAnimation
partners: KETNET, VAF, BNP Paribas Fortis Film Finance, WWF, MediaRaven

In het kader van deze film worden ook twee workshops georganiseerd in CC Ieper Het Perron. Hier vind je meer info: 
Workshop 1: donderdag 15 februari 2018 |10.00u tot 12.00u
Workshop 2: donderdag 15 februari 2018 |14.00u tot 16.00u

TariefPrijs
Normaal tarief€ 7,00