loading

To Come (Extended) - Mette Ingvartsen

Datum : zaterdag 25 november 2017 - 14:00

Locatie : CC Ieper - Het Perron

171125 Mette Ingvartsen - To Come (extended) - promobeeld - copyright Jens Sethzman kopiëren.jpg

De Deense danseres en choreografe Mette Ingvartsen, die werkt vanuit Brussel, is na 7 Pleasures opnieuw te gast op het NEXTfestival. To Come (Extended) is een herneming van To Come uit 2005, toen met 5 dansers.

We worden voortdurend omringd door beelden van seksuele lichamen. Elke vorm van intimiteit wordt geërotiseerd en gecommercialiseerd. Tv, internet en reclame zijn hypergeseksualiseerd. Blote borsten, ontblote huid, lichaamssappen, orgasmes,… horen niet meer in geheime donkere hoekjes, maar sluipen ons dagelijkse leven binnen en beïnvloeden zo wat we doen achter de gesloten slaapkamerdeuren. Genot is een must geworden.
’To come (extended)‘ onderzoekt de frictie van het seksuele in de private en publieke ruimte en daarmee ook onze seksuele identiteit.
Mette Ingvartsen laat 15 performers in een staat van opwinding analyseren hoe het seksuele lichaam in contact met andere werkt. Ze stelt de perceptie van het gemediatiseerde orgasme in vraag door extreem te vertragen en dan weer het ritme op te drijven.

credits, concept en choreography: Mette Ingvartsen
performers: Johanna Chemnitz, Katharina Dreyer, Bruno Freire, Bambam Frost , Ghyslaine Gau, Elias Girod, Gemma Higginbotham, Dolores Hulan, Jacob Ingram-Dodd , Anni Koskinen, Olivier Muller, Calixto Neto, Danny Neyman, Norbert Pape, Hagar Tenenbaum replacements: Alberto Franceschini, Manon Santkin
lichtontwerp: Jens Sethzman. Muziek: Peter Lenaerts
muziek: Benny Goodman
decor: Mette Ingvartsen, Jenz Sethzman
kostuums: Emma Zune
dramaturgie: Tom Engels
lindihop teachers: Jill De Muelenaere, Clinton Stringer
productie: Mette Ingvartsen/Great Investment

uitstap naar Valenciennes!
14.00u: vertrek bus - CC Het Perron
15.30u: geleid stadsbezoek aan Valenciennes + bezoek aan het theater ’Le Phénix‘ te Valenciennes
18.45u: maaltijd in Bistrot 'Le Phénix'
20.00u: voorstelling

Foto © Jens Sethzman

TariefPrijs
Niet-Leden€ 55,00
Leden€ 50,00
55+€ 50,00
< 18, studenten < 26€ 40,00