loading

Eriksson Delcroix & sun*sun*sun orkestra -

Datum : zaterdag 27 januari 2018 - 20:15

Locatie : CC Ieper - Het Perron

180127 Eriksson Delcroix & sunsunsun orkestra - promobeeld - copyright Koen Bauters.jpg

Bjorn Eriksson (bekend als gitarist Zita Swoon, frontman van Maxon Blewitt en de man achter The Broken Circle Breakdown-soundtrack & -band) en Nathalie Delcroix (o.a. Laïs) vormen naast een echtpaar ook het country- en bluegrassduo Eriksson Delcroix.

Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun Orkestra in 2015 een aantal arrangementen had verzorgd voor Heart Out Of Its Mind van Eriksson Delcroix, wordt de samenwerking tussen beide groepen in 2018 verdergezet. De combinatie van Tim Vandenberghs sfeervolle, enigszins duistere, noem het ’geheimzinnige‘ arrangementen en de bijzondere, hoogkwalitatieve sound van het vijfkoppige strijkensemble met de zeer eigengereide country van Bjorn en Nathalie is te geslaagd om haar aan het publiek te onthouden.

Nieuwe nummers, covers van vergeten parels, een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroixrepertoire, kortom een optreden, dat als bloedstollend en onvergetelijk zal ervaren worden en waarvoor muziekliefhebbers van alle gezindten Jeroen Baert, Seraphine Stragier, Yumika Lecluyze, Karel Coninx, Tim Vandenbergh, Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix innig dankbaar zullen zijn.

Interview

Copyright © Koen Bauters

TariefPrijs
Niet-Leden€ 18,00
Leden€ 16,00
55+€ 16,00
< 18, studenten < 26€ 14,00