loading

Clouseau30 (Uitverkocht) -

Datum : zaterdag 2 december 2017 - 20:15

Locatie : CC Ieper - Het Perron


“Clouseau viert 30 jaar op unieke, intieme wijze!” 

CLOUSEAU_30[1].jpg

UITVERKOCHT - We schrijven 1987. Clouseau brengt met ‘Brandweer’ zijn eerste single uit, naar aanleiding van het eerste “serieuze” optreden, namelijk de opening van Marktrock Leuven. Zonder het zelf te beseffen, geeft de groep daarmee het startschot aan een van de grootste muzikale succesverhalen die Vlaanderen tot vandaag kent. 
Na een moeizame start (‘Brandweer’ was geen instant succes) volgt de grote doorbraak in 1989, dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt, Nederland gaat voor de bijl, de band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome, en op liveshows gillen steeds meer fans de naam van frontman Koen Wauters. “Clouseaumania” is een feit. 

Sindsdien bleef Clouseau keihard aan de weg timmeren, met als gevolg meer dan 100 Sportpaleis-shows, twaalf Nederlandstalige tópplaten en een haast eindeloze stroom hits. 
  
Vandaag, 30 jaar na ‘Brandweer’, blikt de groep terug op een ongelooflijk sprookje.
Om dat in de verf te zetten plant Clouseau in het najaar van 2017 een intieme, verrassende theatertournee die ook in Ieper halt houdt. De beste manier om alle fans te bedanken én om de aandacht te vestigen op datgene waar het al die jaren om draaide, namelijk de songs. 

Deze keer geen overdonderende lichteffecten en verbluffende projecties, maar een concert in een kleinere bezetting: met slechts twee extra muzikanten op de scène zal het deze keer ook muzikaal een zéér uniek optreden met vele verrassende versies van bekende hits worden. Heel wat klassiekers zullen de revue passeren, en tussen de nummers door zullen Koen & Kris Wauters anekdotes en weetjes delen met hun publiek. 
  
Deze voorstelling maakt deel uit van onze programmatie voor cultuurseizoen 2017-2018. Iedereen die in het bezit is van een lidkaart voor het huidig cultuurseizoen 2016-2017 kan zijn/haar ticket bestellen aan ledentarief. 

TariefPrijs
Niet-Leden€ 40,00
Leden€ 38,00